Etsi
  • Tiia Savelius

Sieni-, taide- ja muita hullutuksia

No niin, mie olen kohta kuukauden ollu sairaslomalla. Ikinä eläessäni ei ole näin pitkää lomaa ollut. Tiistaina selviää, joko minut päästettäs takasin töihin. Mieli tekis kyllä jo.


En mie kuiten tätä aikaa ihan hukkaan ole heittänyt. Koska oikea käsi on tosiaan toiminut ihan sujuvasti, olen tehny aika paljon tietokoneella töitä. Satumaanin sivut on ihan viime silausta vaille valmiit, Huvikumpu Ranchin logo on valmis ja tulevat etiketit työn alla, ja lisäksi mie olen kerinny tehä tässä pitkään (vuosia) lojumassa olleita, minulle uusien tekniikoiden taide-verkkokursseja, käyny sienimettällä (nyt tuli valitettavasti jo yöpakkaset niin enää ei sitä kärsi), kuunnellu äänikirjoja (oikeita kirjoja en pysty vielä pitämään riittävän pitkää aikaa käsissä) ja ihan nyt parin viime päivän aikana olen neulonutkin. Fysioterapeutti sanoi että vähän kerrallaan kun neuloo niin se on vaan hyväksi, kun siinä tulee ranteelle semmosta pientä liikettä, mikä vilkastuttaa verenkiertoa. Tämän päivän fyssarikäynnillä saatiin käsi myös ensimmäistä kertaa suoraksi, et kyllä se siitä vissiin paranee pikkuhiljaa. Olen myös alkanu opettamaan koirille sienten etsintää ensi syksyä varten (herkkutattia). Shelly on jo nyt ihan hullun taitava, sen kohalla tarviis siirtää treenit jo ulos. Onni pyöräyttelee silmiään ja sillä vissiin lyö semmonen leluapina niitä lautasia yhteen aivoissa, mutta perus jämtpi. Jos saalis ei juokse niin sama pistää pötkölleen ja pyytää rapsutuksia töiden teon sijaan. Onneks edes toinen noista koirista on työskentelyhaluinen :D.


Minulla on tulossa lähiaikoina (kuhan nyt saan palata töihin ja pääsen vauhtiin) semmosia uusia Green Care-palvelupaketteja, jotka on suunnattu pääasiassa erityisryhmille, kuten liikuntarajoitteisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Odotan innolla seuraavaa tapaamista Leaderin edustajan kanssa, että saadaan ne paketit vielä hiottua loppuun, että pääsee julkaisemaan ne.

Andrea Gomollin työpaja fiiliskorteista
sienihommia


Melanie Riversin taidekurssi

#art #taide #sienet #mushrooms #colourcards #saikullaleviipää


26 katselukertaa
Tibby's Design.png
Luontoyrittäjyysverkoston_logo.jpg

Kolari, Finnish Lapland

biestudioinfo@gmail.com

+358 45 3293429

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle