Fytoterapia eläimille

Fytoterapialla tarkoitetaan kasviavusteista tukihoitoa eläinten hyvinvoinnille. BIE studio valmistaa ja jalostaa tuotteita ja tulevaisuudessa myös rehuseoksia eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi. Huomaathan, että fytoterapeuttiset tuotteet eivät koskaan korvaa eläinlääkärin antamaa hoitoa ja/tai eläinlääkärin määräämiä lääkkeitä.

Tällä hetkellä kärkituotekehityksessä minulla on luonnonmukainen hyönteiskarkote lemmikkieläimille. Tähänastiset asiakaskokemukset tuotteesta ovat olleet hyviä. Ultimaattisena päätavoitteena onkin saada aikaiseksi hyönteiskarkote, joka vähentäisi myös punkkien kiinnostusta lemmikkieläimiin, mutta tämän kyseisen tuotteen kehittely etenee hitaasti, ja sille täytyy tehdä myös tutkimuksia, ennen kuin sitä saa hyönteiskarkoitteeksi virallisesti sanoa. 

Tuotteiden raaka-aineet kerätään puhtaasta Lapin luonnosta luontoa kunnioittaen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuotteet valmistetaan hygienialainsäädännön mukaisesti. Muissa kuin kerättävissä raaka-aineissa pyritään käyttämään pääasiassa kotimaisia raaka-aineita (esim.öljyt), mikäli kotimaisten raaka-aineiden hankinta on mahdotonta (esim. kookosöljy), käytetään mahdollisuuksien mukaan vain luomu- tai reilukauppasertifikoituja raaka-aineita. 

Tällä hetkellä valmiina ja ostettavissa olevat tuotteet löydät verkkokaupastani https://holvi.com/shop/BIEstudio/

Mikäli kaipaat konsultaatiota eläinten hyvinvointia tukevista tuotteista, otathan yhteyttä. 

Tibby's Design.png
Luontoyrittäjyysverkoston_logo.jpg

Kolari, Finnish Lapland

biestudioinfo@gmail.com

+358 45 3293429

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle