Esteettömät luontoretket

RETKIKAVERI

Kesto: 1 tunti

Hinta: 45€ (sis.ALV 24%)

Asiakkaan lähiympäristössä liikutaan luonnossa joko kävellen tai apuvälineitä käyttäen asiakkaan voimavarojen mukaan. Asiakkaan niin toivoessa mukaan voidaan ottaa myös koira kävelykaveriksi. Retkellä jutellaan niitä näitä, tai voidaan olla juttelematta. Voidaan kerätä yrttejä, marjoja tai sieniä tai ihan vaan rauhoittua ja tehdä rentoutumishjarjoituksia luonnon äärellä. Olitpa nuori tai vanha, hyvin tai huonosti liikkuva, jos kaipaat ulkoilua turvallisen ihmisen seurassa, tämä on just sinulle tarkoitettu. Retken tavoitteena on saada yhteys luontoon, vähentää stressin tunnetta, rauhoittua ja nauttia ihan vain liikkeessä olemisesta. 

METTÄTAIDERETKI

Kesto: 3 tuntia

Hinta: 1-5 henkilöä 150€/hlö, sisältäen välipalan 

6-12 henkilöä 95€/hlö, sisältäen välipalan

Henkilökohtaiselta vustajalta veloitetaan vain välipalan hinta 10€ mikäli avustaja välipalan haluaa. Hinnat sisältävät ALV:n.

Mettätaideretkellä lähdetään asiakkaan lähimetsään tutustumaan kasveihin ja metsän eläimiin vesivärimaalauksen tai hiilipiirroksen avulla. Hinta sisältää materiaalit sekä pienen välipalan metsässä. Asiakkaan toiveesta maalaus tai piirtäminen voidaan myös vaihtaa musiikkiin. Mukaan otetaan kitara tai syntikka, ja yritetään tehdä soittimella metsän ääniä tai kokonaan omaa musiikkia. Soveltuu myös pienryhmille. HUOM! Mettätaideretki voidaan järjestää vain hyvällä kelillä. Mikäli sovittu aika joudutaan perumaan sään takia, sovitaan mahdollisuuksien mukaan uusi aika.

MAKUMATKA TARINAAN

Kesto: 3 tuntia

Hinta: 1-5 henkilöä 190€/hlö, sisältäen viiden ruokalajin maistelumenun.

6-12 henkilöä 140€/hlö, sisältäen viiden ruokalajin maistelumenun. 

Henkilökohtaisilta avustajilta veloitetaan vain ruuan hinta 50 €. Hinnat sisältävät ALV:n.

Makumatkalla matkustetaan Kolarin ja Muonion rajalle Pakasaivoon ja Kirkkopahtalle. Matkalla kerrotaan osittain fiktiivinen, osittain paikan historiaan perustuva tarina, ja herkutellaan paikallisilla antimilla. Tarinan loputtua tulistellaan ja nautitaan olosta. Makumatka soveltuu hyvin myös liikuntarjoitteisille, joskin pyörätuolilla liikkuville suositellaan avustajaa.

Tibby's Design.png
Luontoyrittäjyysverkoston_logo.jpg

Kolari, Finnish Lapland

biestudioinfo@gmail.com

+358 45 3293429

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle